Crazy Ten Marathon Køge

Crazy Ten Marathon Serie  (Køge)

(Er Aflyst grundet Covid)

10 Marathon in 96 Hours (10 Marathon = 4 døgn = 422 km)

Idegrundlag: At lave et løb hvor de fleste kan deltage, og kun udholdenheden og viljen sætter grænsen for hvor lang en medalje man skal have. Det er også et løb med ærefyldte præmier til nr 1-2-3 samt Løbets humørløber, Løbets fighter samt den fine pris Crazy Runner. Alle løber er velkomne om man løber et eller ti, må man være med til de 4 dages hygge på Hostel, depot og ude på ruterne. Løb skal være sjovt og gerne lidt hårdt. Tak til dem der allerede nu har tilmeldt sig som depot hjælper og støtte løber.

Event info: Der arbejdes på følgende, Live film fra start og mål, Live tracker, Depot hjælpere, Sundheds støtte, Gode billeder, Deltager Sweet-shirt, samt en masse gag og løjer. Massage Sidsel Kristensen

Dato:Torsdag D.3/3-2022 til Søndag D.6-3-2022. Pris: Serie 800.kr / 125.kr per løb.

Overnatning: Danhostel Køge: 1.200.kr (Danhostel) Onsdag til mandag morgen inklusiv morgenmad)

(Stue plan 4 mands værelser med toilet og bad på værelset)

(1 sal , 2 sengs værelser med bad og toilet på gangen)

(mulighed for 1 overnatning til 300.kr 2. overnatninger 600.kr)

Mad og Drikke: 1.000.kr (Dan Hostel) (200.kr per dag)

Løb: 800.kr (ved alle 10.stk) ellers 125.kr per stk (Non-profit)

Samlet pris: ca 3.000.kr (Med forbehold for pris ændringer)

Tilmelding: via sms 27791150

Betaling Løb: box02783 (800.kr serie/ 125 per løb, husk løb nr på)

Tidsgrænse: Vejledende 8.timer på alle løb, bruger der mere må man slutte det løb man har igang men bliver af sikkerhedsmæssige årsager slettet på de næste løb.

Medalje: Der vil være en super fed hovedmadalje til alle som gennemfører et løb, derefter vil der være top nice vedhæng per stk ekstra man gennemfører, så man får en medalje der beskriver de præstation man har gennemført. Samt et fedt diplom.

Depot: Saft-Vand-Sodavand-Kage-Slik (alt efter Covid)

10.Søndag D.6-3-2022 kl 16.00

Konceptet bliver man melder sig til serien pris 800.kr, man kan også nappe nogle enkelte 125.kr stk.

Serie løbet regler er simple man møder op til start, misser man start kan man stadigvæk løbe det næste. Top fed serie medajle uanset om man løber 3 eller 10. Præmier og guld-sølv og Bronze medalje (til 1-2-3), samt sjove præmier undervejs. Diplom til alle.

Vi løber efter klub 100 Marathon reglerne, og løbsdirektørerne sætter løbernes helbred højt. (Så lyt til jeres kroppe hele vejen)

Vi vil forsøge at finde hjælpe løbere så vi kan være minimum 5 til start på alle løb

Vi laver fælles boking på Danhostel Køge så man kan ligge og spise ved start og Mål. Der skal være 3-5 nemme flade ruter af max 10.5 km som vi løber.