Hygge Padel ture

Hygge Padel ture  

Kommende Padel Hygge ture til Costa Del Sol:

Da jeg elsker Padel, laver jeg ind imellem non-profit ture til Fuengirola. 

Mit mål er at man får spillet og øvet en masse Padel, men det også tilpasses om man er mega seriøs eller er til hygge og tid til at nyde den spanske vin og øl. Man kan selv vælge graden af det sociale samvær og jeg arrangerre en afslutnings middag Lørdag aften for dem der lyster. (Og kan også lokkes med ud at spise ind imellem)

Jeg er behjælpelig med ture, ind imellem laver en planlagt tur, som vil fremgå her

Så hjælper jeg også gerne med ture på andre tidspunkter for mindre grupper max 8-10 stykker, hvor jeg selv deltager eller ej alt efter tidspunkt, niviau og ønsker. Min hjælp består i at skabe god mulighed for at komme ind på en af de allerbedste Padel clubber i Spanien nemlig Cerrado Del Ägullia Som min gode ven og top Padel træner Jesus Marguet Ojeda ejer sammen med Gabriel (Gabi) Fernandez og top padel træner. De træner begge iøvrigt Padel World Tour spillere og taler godt engelsk.

https://www.cerradodelaguila.es/da/

Turene er book selv fly og hotel, men jeg er behjælpelig med at skaffe god træning og arrangere turneringer (Mexicano hold, Amaricano alle imod alle) hvor der tages udgangs punkt i niviau. (Der vil være rækkerne Mænd, kvinder og Mix.) Der kan også arrangeres kampe imod eksterne modstandere

Priserne per person for padel vil være

Træningstime      40 EUR (Spansk træner) (1 time en træner, man kan være 2 stk)

Her kan man også booke træner til par træning , evt til kamp mhb på at stå mere rigtigt på banen

Turnering              25 EUR 

Turnering i Cerrado Del Ägullia eller nærliggende center

Kampe                  9 EUR (2 timer) Inklusiv Vand og nye bolde

(Der tages forbehold for små pris justeringer)

Niviau er spansk scala 1. Pro spiller, 2 Semi pro, 3 Meget øvet, 4 Øvet, 5 Let øvet.

Hotel og Fly booker man selv, hvis man bor i Fuengirola er man tæt på Padel Center. der er flere gode billige fly rejser samt fine hoteller Hotel PYR eller By Pierre ligger centralt, Hotel Miramar ligger tæt på Padel.  

Turen er planlagt som non profit, og eneste regel er melder man sig til turnering, træning og kampe er betallingen tabt ved afbud senere end en måned før, da man blokere en plads. 

Der vil blive lavet nogle fælles spisninger for dem der ønsker dette, men man kan snildt deltage hvis man mere er til familie ferie og hygge. 

Alle er velkommen begyndere som øvede, til en god gang Padel, der kan arrangeres dame, herrer, mix kampe og der vil blive kigget på niviau så kampene bliver machet rimeligt. (Der spilles i Spanien i 3 rækker vi bruger kun de to Niviau 1-2 /3-4 / 4-5)

 

 

Del siden